Meeste gestelde vragen AllinPower

 

AllinPower als je energieleverancier

Je moet je huidige contract opzeggen. Maar dat doet AllinPower.
AllinPower zegt je contract op
Bij Allinpower kun je je contract maandelijks beëindigen. Tenzij de coöperatie een contract voor een jaar met de deelnemers heeft afgesloten. In dat geval is er een jaar overeenkomst die jaarlijks kan worden opgezegd.
Alle leden hoeven niet te kiezen voor Allinpower als energieleverancier. Maar komen dan ook niet in aanmerking voor een lagere energieprijs.
Allinpower garandeert de leverzekerheid. Bij een tekort aan energie wordt op de APX energiemarkt energie bijgekocht. Bij een overschot aan energie wordt deze aan de APX energiemarkt verkocht. De APX energiemarkt fungeert als virtuele accu.
Als de leden het contract opzeggen binnen de door beide partijen bepaalde periode is er wel een boete van 15% van de resterende energie contract dat wordt opgezegd.
Alleen de leden van onze energie coöperatie mogen deelnemen. Tenzij er te weinig belangstelling is. Er moet een balans zijn tussen productie en afname.
In het begin zitten leden die willen deelnemen aan hun energie contract vast dus er is een geleidelijke overgang. Intussen verkoopt de coöperatie het teveel aan geproduceerde energie aan de APX.
Zoveel mogelijk leden hun eigen energie laten afnemen. Anders omgaan met je energie verbruik dat wil zeggen zoveel mogelijk energie gebruiken als de zon schijnt. Zoals wassen, strijken, boiler opwarmen, airco’s enz enz.
AllinPower stuurt de factuur en berekend de met de coöperatie afgesproken energie prijs
AllinPower maakt op het einde van het jaar de energie belasting aan u over op basis van de door de coöperatie aangeleverde gegevens.
AllinPower neemt het debituren en credituren risico over. De coöperatie ontvangt dus altijd de opbrengst voor de geproduceerde energie en geleverde energie.
De deelnemer doet mee op basis van de door haar/hem opgestelde prognose gerelateerd aan de productie van zijn eigen zonnepanelen.
Als men de prognose/afspraak overschrijd wordt het teveel aan verbruikte energie berekend op basis van de marktprijs. Dit wordt maandelijks berekend. De marktprijs is nu veellager als de prijs die wordt berekend door de energie aanbieders.
AllinPower verzorgt het klanten contact. Ze beantwoorden de vragen die te maken hebben met de levering en facturering van energie. Stellen de contracten op. Daar wordt de coöperatie niet mee belast.
De stichting ZoO organiseert een informatie avond hier wordt het aanmeldproces toegelicht. Daarna kunt u zich zelf aanmelden.
All in Power berekent geen toeslag voor zonnepanelen bezitters.